Монтаж към дъното

При подов монтаж разбъркващия механизъм се монтира чрез конзола директно по дъното на резервоара. ВНИМАНИЕ! Ако рaзбъркващият механизъм е поръчан за монтаж към дъното, конзолата е предварително монтирана. Ако рaзбъркващият механизъм е доставен без козола, поръчайте подходящата конзола от сервизната служба! Положете захранващия кабел по дъното на резервоара и го прокарайте нагоре по стената му.

  1. Работното помещение/мястото на монтаж за инсталацията е подготвено. Спазват се определените според проектната документация отстояния от компоненти и стени на резервоара.
  2. Разбъркващият механизъм не е включена към електрическата мрежа.
  3. Конзолата е монтирана на разбъркващия механизъм.
  1. Разбъркващият механизъм да се позиционира на стената на резервоара от двама човека и да се обозначат 2 отвора за закрепване.
  2. Поставете разбъркващия механизъм извън работната зона.
  3. Пробийте дупки за закрепване и поставете свързващ анкер. ЗАБЕЛЕЖКА! Спазвайте указанията за монтаж на производителя!
  4. След като свързващите анкери са се втвърдили, двама човека да поставят разбъркващия механизъм на свързващите анкери и да го фиксират с крепежните материали.
  5. Монтирайте разбъркващия механизъм здраво към дъното на резервоара. ЗАБЕЛЕЖКА! Спазвайте указанията за монтаж на производителя!
  6. Положете захранващия кабел леко опънат по дъното на резервоара и по стената му. ВНИМАНИЕ! Ако прекарвате захранващия кабел по ръба на резервоара обърнете внимание на възможни протрити места. Острите ръбове може да повредят захранващия кабел. При необходимост загладете ръба на резервоара!
  7. Възстановете корозионната защита (напр. Sikaflex):
    - Уплътнителна фуга между конзолата и конструкцията.
    - Запълнете дупките по основната плоча на конзолата.
    - Запълнете драскотините в конзолата.
  1. Разбъркващия механизъм е монтиран. Извършете електрическо свързване.
Монтаж към дъното
Монтаж към дъното